Catering för firmafester på partysugna kontor i Stockholm

Firmafest på g? Catering i Stockholm är ett smart val. Planeringstiden blir kort och ni behöver inte tänka på att ta hand om disk och matrester dagen därpå.

När firman ska ha firmafest är det klokt att bjuda på något att äta. Särskilt om ni har tänkt att erbjuda fri bar. Det är sällan en god idé på fastande mage. Som tur är finns det många bra cateringfirmor i Stockholm, så det behöver inte bli så komplicerat.

Det är ju inte meningen att en firmafest ska påverka arbetstakten på företaget. Det kan den dock göra, om planeringen för festen drar ut på tiden. Väljer ni att anlita en cateringfirma kan ni gör en enkel beställning och sedan överlåta allt det praktiska med maten till proffsen. Det blir gott, står på plats i rätt tid och ingen behöver diska efteråt.

Allt ingår i catering – cateringfirman lämnar mat och hämtar disk

Många av de firmor som erbjuder catering i Stockholm tar nämligen med sig allt som behövs för måltiden. Det inkluderar porslin, glas och bestick. Självklart tar de med sig dessa efteråt, vilket sparar en hel del tid för personalen på företaget. Det är heller sällan populärt att bli den som behöver diska efter en firmafest.

Särskilt om ni ska hålla kundmöten dagen efter firmafesten är catering med tidig hämtning av kärl och porslin en god idé. Ett tips är att boka in möten på eftermiddagen dagen efter festen. Det kan trots allt behövas lite startsträcka innan ni är på banan på kontoret. I alla fall om festen blev lyckad.