Däckverkstad i Uppsala levererar

En däckverkstad i Uppsala är så mycket mer än en plats där man byter däck. För den som har slitit ut sina kan de snabbt hjälpa till med att skaffa nya.

Anders hade en förmåga att varje år skjuta på däckbytet till sista minuten, vilket oftast inte gjorde något. Han satte själv på däcken i sitt garage och kunde göra det när som helst på dygnet. Däcken förvarade han längst in i garaget där de låg rena och redo för att sättas på nästa gång.

Nu var det alltså dags igen och som vanligt var det i sista sekund. I praktiken hade han morgondagen, men familjen hade planerat att lämna hemmet och resa till stugan tidigt på morgonen för att få turen undanstökad och kunna njuta av den efterlängtade ledigheten. Därför var han i garaget klockan nio på kvällen.

Däckverkstad räddade semester

Det var inte förrän han hade dragit fram däcken som han fick en märklig känsla av att ha glömt något. Det tog en stund innan han blev varse vad det var. Däcken som låg i garaget var obrukbara. Han mindes nu att han gjort en mental anteckning om att köpa nya och sedan fullständigt glömt det.

Morgonen därpå packades bilen med packning och familj. Han hade hört med däckverkstaden i Uppsala och de hade däck som passade. De sattes på och istället för att åka hem med de avtagna lämnade han dem på verkstadens däckhotell. Han hade lärt sig en läxa igår och i framtiden skulle han låta däckverkstaden sköta däckbytet.

Läs mer om en däckverkstad på denna sida: däckverkstaduppsala.se