Cateringfirma gjorde succé

När vännerna ska komma på middag och man inte har tid till matlagning blir det stressigt. Vilket egentligen är onödigt då en cateringfirma kan ta hand om maten.

Kerstin hade en hektisk vecka på jobbet. Hon kunde inte begripa hur hon tänkt när hon sagt att hon kunde vara värd för vännernas månatliga bjudning. Det var mitt i deklarationstider och jobbet hopade sig på skrivbordet och i datorn. Flera kvällar hade hon till och med tagit jobbet med sig hem.

Helgen närmade sig med stormsteg och hon blev mer och mer övertygad om att det aldrig skulle gå. Men så hörde hon någon prata om en cateringfirma i stan som hade gudomligt god mat. De levererade till både små och stora evenemang. Kerstins var nog i minsta laget men hon chansade och ringde denna cateringfirma.

Cateringfirma de lux

Cateringfirman, visade det sig, tog visst hand om vanliga middagar. Deras middagsmeny såg fantastisk ut och hon valde torskrygg då hon älskade fisk. En av väninnorna var vegetarian vilket inte var något problem då de hade en trerätters även för det. Kerstin beställde och blev lovad att maten skulle ankomma en halvtimme innan gästerna.

Lägenheten hade blivit städad av en städfirma när hon kom hem så hon kunde i lugn och ro göra sig i ordning. Bubblet stod på kylning och precis när hon klivit ur duschen ringde det på dörren och cateringfirman stod utanför. Dukningen var färdig sedan tidigare och efter att hon sminkat sig en aning var gästerna välkomna.