Flyttfirma i Stockholm med annorlunda tjänster

En flyttfirman är något man använder när man ska flytta möbler från en plats till en annan. Men ibland gör en flyttfirma, exempelvis i Stockholm, betydligt mer än att ta hand om vanlig flytt.

Nu hade det som inte fick hända hänt. Värmepumpen hade gått sönder. Paret Nilsson hittade lyckligtvis en begagnad. En transport hade ordnats och de såg fram emot att få pumpen på plats. Köra på el var inte ett hållbart alternativ för plånboken. Då ringde firman som skulle transportera värmepumpen och sa att deras transportfordon hade gått sönder. De kunde knappt tro att det var sant.

Flyttfirma löste problemet

Nu var det bråttom. De hade fått köpa pumpen billigt då de garanterat att hämta den inom en viss tid. Något de nu skulle få svårt att göra.

Samma eftermiddag kom Sven, en gemensam bekant, förbi. Han ville försäkra sig om att de fortfarande skulle installera pumpen nästa morgon. De berättade vad som hänt. Hans svar på deras förtvivlade uttryck var “Det är lugnt, vi ringer bara till flyttfirman min kompis jobbar åt.” De Stirrade på honom som om han blivit tokig.

Innan de hunnit argumentera hade han tagit fram mobilen. Han förklarade för någon i andra änden, och efter att ha tryckt bort samtalet berättade han om en flyttfirma i Stockholm som skulle möta dem vid upphämtningsplatsen. Det visade sig att flyttfirman hade en annorlunda specialitet. De flyttade tunga föremål som pianon, kassaskåp och värmepumpar. Äntligen skulle de få värme igen tack vare denna fantastiska flyttfirma från Stockholm.