Jobbhjälp med rusta och matcha

Att finna den rätta arbetsplatsen kan vara tufft, speciellt för den som söker arbete för första gången. Man kan verkligen behöva all hjälp man kan få. Rusta och matcha är en bra strategi.

Har också du varit där? Du vill ha arbete, du vill få lön och du vill ha sysselsättning. Allt du hittar verkar vara annonser där man söker efter övermänniskor som hunnit studera i tjugo år och arbeta i tio och är under trettio? Du är inte ensam.

Det kan vara svårt att hitta rätt i jobbdjungeln och lösa koden i annonserna. Arbetsgivaren kanske inte menar riktigt det de skrivit om det låter som ovan. Det kan också hända att du letar på fel ställen och det är inte alls omöjligt att just nu sitter någon och skriker efter en person med just din kompetens. Det är då som rusta och matcha fungerar så väl.

Rusta och matcha hittar ditt jobb

Allt börjar med dig själv. När du får hjälp via rusta och matcha går ni tillsammans igenom dina kompetenser och dina önskemål. Du får träna på intervjusituationer och på att skriva ett intressant cv och en bra ansökan. Och ja, tjänsten finns på flera språk.

Sedan är det dags att dra nytta av organisationens stora kontaktnät. De har kunskaper om vad ett stort antal olika arbetsgivare och företag är ute efter och är det något som verkar passa dig hjälper de till med att ordna en match. En intervju senare kan det vara du som får jobbet.