Intensivkurs på en central trafikskola i Stockholm

Vill du få körkortet i din hand utan att behöva hålla på att öva i månader är en intensivkurs på en trafikskola i centrala Stockholm en mycket bra lösning.

Att börja ta körkort kan kännas hopplöst om man bara tar en lektion i veckan. Risken är dessutom att du glömmer bort det du lärt dig. Saker som dragläge och att regelbundet titta i backspegeln sätter sig till slut i ryggmärgen men det kräver att man övar regelbundet för att få in det.

Vill du få ditt körkort på kortare tid finns det möjlighet att ta en intensivkurs istället. Det bästa är om du planerar in kursen under en period när du kan lägga allt annat åt sidan. Intensivkursen gör att du kan få ditt körkort på mellan 7 och 17 dagar. På en provlektion ger en handledare dig råd om hur lång tid du behöver.

Du får hjälp med både teori och praktik på trafikskolan

För att kunna ta körkort med en intensivkurs i Stockholm krävs det att du har ditt körkortstillstånd från Transportstyrelsen klart. Sedan är det bara att sätta igång att plugga teori och köra så mycket bil som möjligt. Det bästa är om du har möjlighet till privat övningskörning med en handledare som gått handledarutbildningen.

Genom trafikskolan får du hjälp att boka de två obligatoriska risk-utbildningarna. Du får också möjlighet att låna bil till Transportstyrelsens slutgiltiga körprov. När du bestämt dig för att ta ditt körkort är det bara att boka tid. Du kan förbereda dig genom att plugga teori.