Som en keps för huset

Är du trött på att solen hela tiden hittar dig var du än befinner dig i huset? Visst, man måste älska solen. Men inte när den är överallt. Inomhus vill man kunna slappna av utan en brännande sol.

På fina Lidingö finns verkligen allt. Det är härligt här, och en bra plats för solen att skina på. Med utsikt över vattnet känns det som en dröm att man någonsin skulle få bo på ett sådant ställe. Sommaren spenderas till stor del utomhus i solen. För i år ska man skaffa nya markiser på Lidingö. De gamla har gjort sitt. Även om man kan byta tyget så känns det bättre att köpa nya. De förra är nämligen manuella och nu vill man hänga med på tekniken och ha automatiska istället. Det blir som en keps för huset, skyddar så solen inte kommer in.

Mängder att välja mellan

Det går verkligen att hitta markiser som passar alla. Det finns så mycket olika mönster, färger, osv att välja mellan. Man kan även välja själv om de ska vara automatiska, elektriska eller manuella. Det är ju ganska smidigt med den automatiska, den fäller själv ut sig när solen ligger på. Även fast ingen är hemma hjälper den till att hålla huset svalare då inte solen kan värma upp på samma sätt. Den elektriska trycker du själv på när den ska ut. Manuella, precis som det låter, får du veva ut. Skaffa markiser du också, du kommer inte att ångra dig. Inomhusklimatet de varmare dagarna kommer att bli behagligare.